Om oss

Castanea – ett litet personligt vandrarhem i Stockholm

Castanea är beläget på en av Gamla Stans smala och kullerstensbelagda gator med den allra vackraste kastanjen på ett litet torg alldeles utanför. I ett charmigt hus från 1747 bor du i sovsal eller privat rum. Alla rum har bekväma sängar och stora vackra fönster.

Känn dig som hemma – och möt världen
Hos oss vill vi att du möter en skön hemkänsla och en vänlig atmosfär. Du är välkommen att laga egen frukost i gästköket, nybakat bröd hittar du i bageriet runt hörnet. Koppla av i vårt allrum med böcker, kartor och ta del av några personliga tips från oss om Stockholm. Våra gäster kommer både från Sverige och världens alla hörn. Här hittar du backpackers, familjer, par eller vänner med sikte på bekvämt och trivsamt boende.

Vad kan vi säga annat än – här är det nära till precis allt!
Runt hörnet hittar du Kungliga slottet, Storkyrkan, Nobelmuseum och vi finns mitt bland mysiga caféer, barer och shopping. En kort promenad tar dig till Stadshuset eller färjan till Djurgården, Skansen och Vasamuseet. Bara några minuter från båtarna till Stockholms skärgård. 

Om du är glad – är vi glada!
Som ett av Sveriges högst rankade vandrarhem, vi är förstås stolta över vad man säger om oss. Läs gärna på Tripadvisor, Hostelworld och Booking.

Säkerhet – Mitt i Stockholm bor du tryggt i våra lugna kvarter.
Historia – Om vårt charmiga hus, busiga gata och vackra kvarter.

Välkommen till Stockholm och Castanea!

Cecilia, Lotta, Paula, Petra, Lars, Leon och Hanna

 

Vandrarhem Stockholm